Οι καλύτερες εφαρμογές για να επεξεργάζεσαι τις φωτογραφίες!

Μάθε ποιες είναι οι πιο δημοφιλης εφαρμογες για να επεξεργάζεται τις φωτογραφιες και τα βίντεο σου.

Σε μια τέτοια εποχή που τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν κυριαρχήσει την ζωή μας, ξέρω ότι σε καίει να έχεις την καλύτερη φωτογραφία, με την καλύτερη επεξεργασία και το πιο ψαγμένο φίλτρο. Σήμερα υπάρχουν εκατοντάδες εφαρμογές που μπορείς να επεξεργαστείς τις φωτογραφίες σου και τα βίντεο σου και να τα κάνεις αγνώριστα.
Αρχίζουμε με VSCO. Οι πιο διάσημες bloggers του κόσμου χρησιμοποιούν τα φίλτρα αυτής της εφαρμογής. Εκτός από τα φίλτρα μπορείς να επεξεργαστείς τα χρώματα, την έκθεση, τις αντιθέσεις ακόμα και την χροιά μιας φωτογραφίας. Βρες αυτό που σου ταιριάζει και δημιούργησε τον δικό σου μοναδικό λογαριασμό.
Μια άλλη πολύ δημοφιλής εφαρμογή είναι το snapseed. Το θετικό της συγκεκριμένης εφαρμογής είναι ότι μπορείς να φωτίσεις, να αλλάξεις το χρώμα, να μαυρίσεις την φωτογραφία σε όποιο σημείο της θέλεις.
Να συνεχίσουμε με το Adobe Photoshop. Οι φωτογραφίες σου μπορούν να τροποποιηθούν εύκολα με μερικές απλές κινήσεις σε ένα εύκολο περιβάλλον, ενώ ακόμα κι αν δουλεύεις την εφαρμογή από κινητό, έχεις την αίσθηση πως χειρίζεσαι το Adobe Photoshop του υπολογιστή.
Σε περίπτωση που δεν σου φτάνει μόνο να επεξεργάζεσαι τις φωτογραφίες σου μέχρι να μοιάζουν σαν να προέρχονται από παλιά κάμερα, το Huji cam είναι μία ζωντανή disposable camera στο κινητό σου!
Τέλος, άμα δεν θες μόνο να επεξεργάζεσαι τα βίντεο σου αλλά θες να δημιουργείς και άλλα δικά σου συνδυάζοντας φωτογραφίες, βιντεάκια και τραγούδια, το unfold είναι η τέλεια εφαρμογή για εσένα. Σου δίνει αμέτρητες δυνατότητες.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s