Φωτογραφεία στο Κουκάκι

Πολλοί γνωρίζουν το Κουκάκι για τις φοβερές του καφετέριες και την νυχτερινή ζωή του, αλλά λίγοι γνωρίζουν που μπορούν να απευθύνουν σε ότι αφορά στη φωτογραφία. Ανάμεσα στους δύο μεγάλους πεζόδρομούς του Γ. Ολυμπίου και Δράκου υπάρχουν διάφορες επιλογές για τους ενδιαφερομένους.

1. PhiFactor Photography

φι.png

Επί της οδού Δημητρακοπούλου στον αριθμό 74Α, μπορεί να κανείς να βρει το Phi Factor. Το συγκεκριμένο φωτογραφείο προσανατολίζεται στις αυθόρμητές στιγμές των ανθρώπων που μπορούν να αποθανατιστούν, γέλια, δάκρια και οτιδήποτε δε θυμίζει ένα κλασσικό στυμμένο photoshoot. To Phi Factor ασχολείται κυρίως με φωτογραφίες γαμήλιων δεξιώσεων. Περισσότερα εδώ.

2. Studio Άσπρο Μαύρο

logo_el.png

Με μεγάλη εμπειρία στις πλάτες του, το studio Άσπρο Μαύρο του κ. Σερμπή , στην οδό Δημητρακοπούλου και αριθμό 116, είναι σε θέση να φέρει εις πέρας κάθε αποστολή που θέτει ο πελάτης. Το συγκεκριμένο φωτογραφείο έχει λάβει βραβεία στο 2ο και 3ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Φωτογραφίας που διοργανώνονται από τις εταιρίες Chroma και το περιοδικό «Φωτογράφος». Ο σύγχρονος εξοπλισμός σε συνδυασμός με το πεπειραμένο προσωπικό του studio εγγυώνται ένα άρτιο και ποιοτικό αποτέλεσμα. Περισσότερα εδώ.

3. Giant Project

2019-04-09 (2).png
Αν πάλι δεν έχετε βρει ακόμα αυτό που ακριβώς ψάχνετε, το Giant Project στην οδό Τούσα Μπότσαρη και αριθμό 20, έρχεται να καλύψει κάθε επιθυμία σας. Ένα δημιουργικό περιβάλλον που προωθεί την καινοτομία και την παραγωγικότητα, δημιουργεί και οργανώνει κάθε πλευρά του διαφημιζόμενου πελάτη. Το Giant Project παρέχει φωτογραφικό και βιντεοσκοπικό στούντιο, υπηρεσίες post production, motion graphics και animation.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s