Τα 3 καλύτερα δωρεάν προγράμματα επεξεργασίας βίντεο

Η επεξεργασία βίντεο έχει αρχίσει να γίνεται πολύ δημοφιλής κυρίως λόγω της ανάπτυξής του YouTube και όλης της κοινότητας του Facebook, Instagram κτλ. Όλο και περισσότεροι άνθρωποι λοιπόν ενδιαφέρονται για τον παραπάνω τομέα παρόλα αυτά σε μια πρώτη αναζήτηση σύντομα θα ανακαλύψουν ότι τα επί πληρωμή προγράμματα είναι ασύμφορα οικονομικά, για αυτό λοιπόν εμείς προτείνουμε τις παρακάτω εναλλακτικές.

  • Easy Video Maker

Easy Video Maker.jpg

Το Easy Video Maker είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα επεξεργασίας μαζικών βίντεο σε ποιότητα που αγγίζει το 2D ή 3D. Είτε κάποιος θέλει να επεξεργαστεί ταινίες με απαιτήσεις ειδικών εφέ, είτε μουσικά κλιπ, είτε Youtube και Facebook βίντεο, το Easy Video Maker μπορεί να φέρει τα παραπάνω εις πέρας. Μπορείτε, ακόμα, να βελτιστοποιήσετέ την ανάλυση του βίντεο σας επιλέγοντάς να το αποθηκεύσετε στην μορφή που επιθυμείτε όπως : AVI, MP4, WMV, MPEG, MOV, ASF και άλλα.

  • DaVinci Resolve

finishing-md.jpg

Το DaVinci Resolve είναι το πιο εξειδικευμένο δωρεάν λογισμικό για επαγγελματίες βίντεο επεξεργασίας στον κόσμο, ενώ ταυτόχρονα είναι απλό στην χρήση, οικείο και καινοτόμο. Το DaVinci Resolve έχει ακόμα τα πιο προηγμένα εργαλεία επεξεργασίας, όπως η δυναμική επεξεργασία JKL, οι ασύμμετρες διακοσμήσεις, να κόψετε και να ράψετε πολλά βίντεο ταυτόχρονα ακόμα και ζωντανά κατά την αναπαραγωγή τους. Καταλαβαίνουμε, λοιπόν, πως πρόκειται για ένα λογισμικό που ανταποκρίνεται σε δυνατότητες που κάποιος συναντά μόνο σε επι πληρωμή επαγγελματικά προγράμματα επεξεργασίας βίντεο.

  • OpenShot Video Editor

OpenShot Video Editor.jpg

Το OpenShot είναι ένα ακόμα δωρεάν πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο, το οποίο όμως πληροί τις προϋποθέσεις της απλότητας και των πολλαπλών εξειδικευμένων εργαλείων επεξεργασίας. Εύκολο στις ρυθμίσεις και παρέχοντας την δυνατότητα αυτόματης αποθήκευσης το OpenShot Video Editor είναι εδώ για να κάνει την ζωή σου εύκολη. Αν αυτό που ψάχνεις ωστόσο απαιτεί λεπτομέρεια και πολυπλοκότητα, μην βιαστείς να το απορρίψεις, μπορεί να είναι αυτό που ψάχνεις!

Περισσότερα εδώ

One comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s